Reference klientů

Příjemné a rychlé jednání, paní Dostálová vše vyřídila a zajistila, preciznost a profesionalita.

Hana Hudec

Paní Dostálová je osoba na správném místě. Velmi ochotná, milá a příjemná. S její spoluprací jsme velmi spokojeni, od prvního kontaktu, přes zajištění prohlídky, až do konečného podpisu smlouvy. Poradila nám kdykoliv jsme si s něčím nebyli jistí. A hlavně ten lidský přístup který má, a který je dost často u ostatních makléřů pasé! Jsme za ní velmi rádi. Stoprocentně můžeme doporučit

Daniel Moravec

Spolupracujeme už několik let a vždy profesionální přístup. Velice milá, ochotná a spolehlivá realitní makléřka.

Martin Vytopil

V minulosti jsem realitních služeb paní Libuše Dostálové využil několikrát. Spolupráce byla vždy velice korektní, ve stylu domluvený čas a dané slovo platí. Tímto slušným a solidním přístupem paní Dostálová vytváří atmosféru důvěry nejen mezi klientem a realitní kanceláří, ale taktéž mezi klienty navzájem. Není lepšího doporučení než vlastní, opakovaná a pozitivní zkušenost.

orion star

Paní Libuše Dostálová je spolehlivým realitním makléřem. To co se mezi námi domluvilo se následně skutečně realizovalo. Na telefonické i emailové zprávy jsme vždy dostali rychlou a obsažnou odpověď a záležitosti se tak posouvaly postupně k cíli. Rovněž jsme byli spokojeni s notářem, se kterým paní Dostálova spolupracuje. Můžeme tedy paní Dostálovou doporučit dalším případným zájemcům. Manželé Fráňovi, Olomouc

manželé Fráňovi

s paní Dostálovou jsme řešili nákup nemovitosti, vše běželo jako na drátkách a pokud budeme něco podobného řešit v budoucnu obrátíme se jen a jedině na tuto firmu, kdy paní majitelka je důkazem toho, že i malá firma bez velkého personálního zajištění může podávat vysoce profesionální až nadstandardní služby. celý proces byl profesionálně zajištěn včetně právního servisu. můžeme jen doporučit mnohokrát děkujeme

manželé Tišší

Služby paní Libuše Dostálové jsem využíval více jak deset let a musím konstatovat, že lepší realitní makléřku jsem nemohl mít. Je to velká profesionálka, empatická a spolehlivá. Její práce ji baví a je to znát. Pokud bych v budoucnu opět potřeboval využít služby RK, tak jedině paní Libušku.

Petr Schlauch

S paní Libuší Dostálovou spolupracuji pravidelně určitě již více než 10 let a nedovedu si představit lepšího realitního makléře.Paní Dostálová nehledě k tomu,že je velmi příjemná a přirozená,má navíc velmi vytříbenou schopnost empatie,ihned odhadnout klienta a jeho požadavky a najít mu zájemce o jeho realitu zcela "na míru".Je velmi akční,rychlá a pružná s výbornou organizační schopností sladit schůzky a požadavky klienta i zájemce.Dnes po těch letech k ní mám takovou důvěru,že když potřebuji pronajmout byt,zavolám,předám jí klíče a vím,že se dál nemusím o nic starat a vše bude podle mých představ.

MUDr. Gabriela Kolářová

Rád bych vyjádřil velkou spokojenost s realitní makléřkou p. Libuší Dostálovou. Pronajímám byt, na který splácím hypotéku a opakovaně jsem byl nucen využít služeb paní Dostálové k mé naprosté spokojenosti. Její vstřícný přístup ke klientovi a profesionální úroveň její práce je pro mne zárukou, že se na ni budu obracet stále, když bude potřeba.

MUDr.Pavel Erdös

S paní makléřkou Libuší Dostálovou se mi velice dobře spolupracuje již řadu let při pronájmu několika bytových jednotek, stran realitních služeb již nikoho jiného nekontaktuji. Je vždy ochotná, spolehlivá, usměvavá, v současné době už dobře obeznámená s pronajímanými prostorami, takže má vlastní participace je potřebná zcela minimálně. Vždy ji pouze kontaktuji, že se některý z bytů uvolnil, a v podstatě o vše další se postará bez mé účasti (což je velice pohodlné :-)).Určitě budu spolupráci využívat i nadále!

MUDr. Blanka Luběnová

S prací p. makléřky Dostálové jsem naprosto spokojen- oceňuji rychlé a vstřícné jednání, a proto předpokládám další spolupráci do budoucna.

Piskoř Jan

Touto cestou velmi děkuji makléřce paní Libuši Dostálové za zprostředkování koupě bytu a pronájmů bytu v Olomouci vždy v překvapivě krátké době. Dokázala dobře zorganizovat prohlídky našeho bytu a zodpovědět veškeré naše dotazy. Díky její profesionalitě, příjemnému vystupování a spolehlivosti ji vždy ráda doporučím a s důvěrou se na ni i v budoucnosti obrátím.

Ing. Monika Viktorin

K naší společné spolupráci Vás musím hodnotit na jedničku s hvězdičkou. Staráte se nám o pronájem dvou bytů 1 + kk a ani jedenkrát nelze říci, nevyšlo to, právě naopak. Byty jsou udržovány v čistotě, nejsou stížnosti od sousedů a to podstatné, platby vždy probíhají v daném termínu. Je poznat z vašeho jednání při prohlídkách a následně při výběru nájemce, že máte nejen bohaté zkušenosti, ale jistý dar na odhad lidí. To je něco, co nelze naučit, to je prostě dané.

Manželé Dadákovi

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně